Arbetschef till Västerås

Nu söker vi en driven och erfaren Arbetschef till vårt kontor i Västerås.


Asplunds Bygg utvecklar och bygger både bostäder och lokaler. Vi är ett anrikt företag men samtidigt ett modernt och nytänkande byggföretag som vilar på en stabil grund. Vi siktar högt och sätter ständigt nya mål för att förbättra oss. Asplunds Bygg finns i Örebro, Jönköping, Skövde och Västerås. 

I vår verksamhet samarbetar ca 160 personer med att utveckla och driva verksamheten framåt.  Totalt omsätter vi ca 800 miljoner kronor”.

Arbetsuppgifter:
Som Arbetschef hos Asplunds Bygg arbetar du med allt från nyproduktion till anpassningar och ombyggnader av befintliga byggnader.

Du har det övergripande ansvaret för enheten. Detta innebär att du ansvarar för marknadsbearbetning, framtagande av kalkyler, ekonomiskt resultatansvar, hanterar större inköp, arbetsmiljöansvar, personalansvar och kundkontakter. Du ingår i företagets ledningsgrupp.


Du som söker:
Vi söker dig som har relevant utbildning och bakgrund för tjänsten. Du har samlat på dig en bred kunskap om byggprocessen. Önskvärt är att du har minst fem års erfarenhet från byggbranschen.

Hos dig letar vi efter förmågor som ledarskap, initiativkraft, självständighet och ett lösningsorienterat arbetssätt. Du gillar att arbeta strukturerat och noggrant. Du har en god helhetssyn som ger förståelse för hur olika samband och ditt agerande påverkar goda affärer.

Gillar du att vara delaktig i företaget, ha möjlighet att påverka både det dagliga och långsiktiga arbetet kommer du att trivas på Asplunds Bygg.

 

Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Mats Eriksson,VD
på tel 073-654 98 89, alt e-post mats.eriksson@asplundsbygg.se 

Vi bearbetar ansökningarna löpande och önskar därför din ansökan så snart som möjligt.
Ansökan sänds till mats.eriksson@asplundsbygg.se