den 8 april 2016

Attraktiva seniorlägenheter i Örebro

Asplunds Bygg och Riksbyggen bygger tillsammans 47 st seniorlägenheter i Sörbyängen, Örebro. Projektet följer Riksbyggens boendekoncept Bonum.

Med närhet till affärer, vårdcentral och den kollektivtrafik som finns i området så är Sörbyängen ett utmärkt läge för seniorbostäder.

Huset har fyra våningar där ljus, ljudnivå och bullerfrågan är i fokus. Social hållbarhet är högt prioriterat för Bonum där gemensamhetslokalen och sociala aktiviteter är hjärtat för ett tryggt boende.

Samtliga lägenheter har balkonger mot väster och de större lägenheterna har även en extra balkong i annat väderstreck. Den förhöjda sockelvåningen ger ett bra avstånd till gaturummet utan att förta ett livfullt bostadshus i stadsmiljö. Samtliga entréer är av genomgående typ och trapphusen kan angöras med full tillgänglighet även från gårdssidan.

I närområdet finns golfbanan för den aktive och fotbollsplan för barnbarn att roa sig med när de hälsar på. Intilliggande parken Hagen inbjuder också till promenader och utevistelse.

För mer information, kontakta Riksbyggens säljare Catarina Tenor, tel 019-19 24 08 eller via e-post catarina.tenor@riksbyggen.se

Byggstart beräknas ske i augusti 2016.